Partners

SLUTSÅLD!

Bli först med att recensera denna produkt

Availability: I lager

1 495,00 kr
ELLER

Översikt

LONDON 2012
Invigningen var ett storslaget skådespeleri i en del av Storbritanniens historia. Till publikens stora förtjusning toppades invigningen med 86-årige drottning Elisabeths entré till tonerna av ett James Bond intro i helikopter, ledsagad av Daniel Craig. Nu var spelen igång, och vi fick ännu en gång uppleva några av idrottens största och vackraste ögonblick från detta gigantiska spel.
Det är vad stora mästerskap handlar om, att vara bäst när det gäller. Michael Phelps blev den störste Olympiern någonsin med sex medaljer i detta OS, totalt 22 medaljer under tre OS.
Usain Bolt befäste sin ställning som världens snabbaste man, hemmalöparen Mo Farahs vinst på 5000 meter slog nog alla tänkbara ljudrekord på Olympiastadion.
Hur gick det då för våra svenska idrottare? Det blev guld till seglarna Fredrik Lööf/Max Salminen. Silver till Sara Algotsson Ostholt i fälttävlan, Lisa Nordén i triathlon, Håkan Dahlby i skytt och herrlaget i handboll. Brons till seglaren Rasmus Myrgren och brottarna Johan Eurén och Jimmy Lidberg. Men vi minns även Sara Sjöströms tårar, Alshammars skada och mycket, mycket mer. Både misslyckade och lyckade insatser från svenska och internationella stjärnor i ord och bild.

SLUTSÅLD!

Double click on above image to view full picture

Zooma ut
Zooma in

Detaljer

Lyxutgåva 999 exemplar, Signerad av en Svensk deltagare i London Format 210 x 297 (a-4), inbunden bok, 4 - färg och 192 sidor, Författare: Ola Liljedal

Mer information

Gratis frakt Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.