Partners

ICEBREAKERS

Bli först med att recensera denna produkt

Availability: I lager

159,00 kr
ELLER

Översikt

Icebreakers – det är Peter Forsbergs och Markus Näslunds eget hockeylag. Men det är också stiftelsen som spelar in pengar till behövande och handikappade ungdomar i Västernorrland. Peter Forsberg fick idén och samlade alla kompisar från MODO Hockey, som spelat och spelar i NHL.

Från Medelpad, som tillhör Västernorrland, har Fredrik Modin och Henrik Zetterberg varit med från starten, nu har unge Magnus Pääjärvi-Svensson anslutit. Numera finns också spelare som Jakob Markström, Nicklas Bäckström och Victor Hedman med. Och naturligtvis dubbla NHL-poängligevinnarna Daniel och Henrik Sedin.

Foppa själv började med att lägga en miljon som startkapital för stiftelsen. Sedan ger diverse evenemang tillskott allt eftersom och hittills har stiftelsen delat ut över fyra miljoner kronor till behövande barn och ungdomar.

Den här boken berättar om hur Icebreakers började, om alla matcherna under de 10 åren sedan starten och slutligen porträtteras 23 spelare.

Författare till Icebreakers är Hasse Andersson, som följt svensk elithockey i fem decennier och dessutom följt spelarna i Icebreakers från deras första skär till dags dato.

ICEBREAKERS

Double click on above image to view full picture

Zooma ut
Zooma in

Detaljer

Format 148 X 230, mjukpärm, 4 - färg, 208 sidor

Mer information

Gratis frakt Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.