Partners

Premier Leauge

Bli först med att recensera denna produkt

Availability: I lager

595,00 kr
ELLER

Översikt

Premier League är i dag en global mångmiljardindustri, en scen för världens bästa fotbollsspelare. Manchester United, Chelsea, Arsenal och Liverpool har supportrar överallt på jordklotet. Alla känner till stjärnor som Wayne Rooney, Fernando Torres, Didier Drogba, Steven Gerrard och Cesc Fábregas.
Detta är en bok om Premier League, men också ett stycke engelsk fotbollshistoria; en uppdatering av Första Ligan, som Sportförlaget gav ut 1998.
Den handlar om 2000-talets dramatik, tempo och pengar, men också om legendariska spelare som George Best och Sir Bobby Charlton.

Stefan Thylin anses vara Sveriges främste expert på engelsk fotboll. Han var en välkänd profil i klassiska Tipsextra och arbetade under många år för Canal Plus.
Stefan inledde sin karriär som sportjournalist på Arbetet och var därefter reporter på Aftonbladet fram till 1994, då han blev frilansare med eget bolag.
Han har bevakat 34 FA-cupfinaler på Wembley och flera hundra ligamatcher på Old Trafford, Highbury, Anfield, Stamford Bridge och alla de andra stora arenorna.
Vem är den bäste spelaren i Premier Leagues 18-åriga historia? Stefan Thylin presenterar sin högst subjektiva lista, 20 i topp.
På Sportförlaget har Stefan utkommit med fem böcker: Alla Tiders Blåvitt, Thomas Ravelli Nr 1, Första Ligan, Natten då Sverige stod stilla, som handlar om Ingemar Johanssons seger över Floyd Patterson 1959, och IFK Guldåren.Premier Leauge

Double click on above image to view full picture

Zooma ut
Zooma in

Detaljer

Format 155 x 230 (a-5), inbunden bok, 32 sid 4-färg och 348 sidor.

Mer information

Gratis frakt Nej

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.